به گزارش «نماینده»، محمدرضا مظلومی مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران درباره برنامه افزایش فروش سوخت مایع در بازارچه ها و جایگاههای مرزی با کشورهای همسایه، گفت: در شرایط فعلی در اکثر مبادی مرزی فروش فرآورده های نفتی به ویژه بنزین و گازوئیل به صورت داخل باک و یا خرده فروشی در حال انجام است.
وی با اعلام اینکه در شعاع ۲۰ کیلومتری مرزها در استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و بخشهایی از استان سیستان و بلوچستان فروش خرده فروشی به صورت گسترده ای در دستور کار قرار گرفته است، تصریح کرد: پیش بینی می شود این روش جدید عرضه بنزین و گازوئیل به زودی در استان کردستان هم عملیاتی شود.
این مقام مسئول با اشاره به افزایش سه برابری فروش و عرضه انواع سوخت مایع به ویژه بنزین و گازوئیل در بازارچه های مرزی ایران، اظهار داشت: در تیر ماه سال جاری بیش از ۳۴ میلیون لیتر گازوئیل از طریق جایگاهها و بازارچههای مرزی سوخت عرضه شده که نسبت به ۱۲ میلیون لیتر مدت مشابه سال گذشته رشد حدود ۳ برابری را نشان میدهد.
مظلومی با یادآوری اینکه میزان فروش سوخت و به ویژه گازوئیل در مبادی مرزی در مرداد ماه سال جاری هم افزایشی قابل توجه داشته است، تاکید کرد: پیش بینی می شود با تمهیدات دیده شده با اجرای این روش جدید عرضه در بخش مبارزه با قاچاق فرآورده های نفتی گام های مثبتی برداریم.
مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با بیان اینکه توسعه جایگاه ها و بازارچه های مرزی سوخت منجر به افزایش حجم صادرات گازوئیل ایران میشود، تبیین کرد: همزمان با افزایش صادرات و تامین سوخت کشورهای همسایه حجم قاچاق هم به شکل قابل توجه ای مدیریت می شود.
به گفته وی هم اکنون تعداد جایگاه های مرزی در آذربایجان شرقی دو باب، در ارومیه چهار باب، در میاندوآب دو باب، در اردبیل یک باب، در ایلام یک باب، در خراسان جنوبی ۶ باب، در کردستان دو باب، در خراسان رضوی پنج باب، در کرمانشاه سه باب، در زاهدان سه باب، در اهواز یک باب، در آبادان یک باب، در گیلان یک باب، در چابهار و زاهدان و در مجموع استان سیستان و بلوچستان چهار باب و در استان گلستان یک باب جایگاه سوخت مرزی در مدار بهره برداری قرار دارد.
نظر شما