شناسهٔ خبر: 92874 - سرویس سیاست
نسخه قابل چاپ

واکنش آیت الله امامی کاشانی به اعدام »شیخ نمر»

امامی کاشانی امام جمعه موقت تهران و عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حکم اعدام شیخ نمر و حمله عربستان به یمن علامت نابودی و زوال حکومت آل سعود است.

به گزارش نماینده به نقل از ایرنا، آیت الله محمد امامی کاشانی دوشنبه شب در نشست با خبرنگاران در زاهدان افزود: اجرای حکم اعدام شیخ نمرآل نمر از سوی عربستان نشان از ابله بودن حاکمان این کشور است زیرا در صورت اجرای این حکم این کشور با عکس العمل های داخلی و خارجی مسلمانان علیه خود روبه رو خواهد شد.

وی ادامه داد: اثر این اعتراضات به گونه ای نیست که در مدت زمان کوتاه فروکش کند بلکه حکام عربستان با تحریک جهان اسلام علیه خود زوال و نابودی شان را رقم خواهند زد.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: اعدام شیخ نمر در این برهه از زمان که عربستان همزمان علیه مردم یمن به مبارزه برخاسته نشان از جهل و نادانی این حکومت دارد.

آیت الله امامی کاشانی اظهارداشت: متاسفانه حکومت آل سعود از همان زمان تشکیل، یک حکومتی اسلامی متشکل از مسلمانان شیعه و سنی نبود بلکه یک نظام سیاسی محض و نوکر کفار و بیگانگان بود که هم اینک با اقدامات خود در کشور یمن و صدور حکم شیخ نمر ماهیت خود را برای جهانیان نشان داده است.

وی وجود علمایی همچون عبدالوهاب به عنوان نوکران بی اختیار استکبار را مشکل مهمی برای جهان اسلام به ویژه عربستان دانست و گفت: این علما هستند که حکومت ها را تعیین می کنند و اگر جهان اسلام از وجود این گونه علمای دست نشانده استکبار پاک شود تمامی مشکلات مسلمانان رفع خواهد شد.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اصل اسلام مورد تاکید پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه اطهار(ع) است و مذهب در فرع دین مبین اسلام قرار دارد لذا نباید اصل را فدای فرع کنیم و در این راستا می طلبد مسلمانان پیرو هر مذهبی با انسجام، اتحاد و وحدت همواره در راه اعتلای اسلام بکوشند.

آیت الله امامی کاشانی ادامه داد: در طول تاریخ اسلام علمای مختلف اهل تسنن و اهل تشیع با هوشیاری نشان داده اند که پنج مذهب مسلمانان باید در کنار هم فعال باشند و در این زمینه رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) نیز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با پیروی از این اصل هفته وحدت را برای همبستگی بیش از پیش مسلمانان نامگذاری کردند.

وی اظهار داشت: اصل وحدت در بین اهل بیت(ع) بسیار مورد توجه بوده و اگر گاهی مباحثی مشاهده می شود اینها از سوی کسانی است که کارهای عوامانه می کنند لذا مسلمانان باید با هوشیاری اصل اسلام را مورد توجه قرار دهند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: برای ایجاد وحدت پایدار و مقابله با تهاجم فرهنگی در استان هایی همچون سیستان و بلوچستان نیازمند یک حرکت دانشگاهی و حوزوی هستیم به طوری که حوزه های علمیه از نظر کمی و کیفی گسترش یابند تا دانشمندان و علمای برجسته تربیت شوند و اسلام واقعی را بیان کنند که خوشبختانه هم اینک نیز جهت دهی حوزه های علمیه براین مبنا است اما باید گسترش یابد.

وی ادامه داد: همچنین اساتید دانشگاهها باید این توجه را داشته باشند که استان از ظرافت های خاصی برخوردار است لذا بحث ها باید به صورت عمیق، علمی و دینی صورت گیرد.

وی خاطر نشان کرد: مدارس عالی شهید مطهری نیز در راستای توسعه این رویکرد و پرورش انسان های فرهیخته دینی در شهرهای زاهدان و زابل شکل گرفت تا اسلام ناب محمدی (ص) را در سطح جامعه گسترش دهد.

نظر شما