به گزارش «نماینده»، جعفر قادری، به برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: در بحث برنامه هفتم توسعه ستاد راهبری متشکل از معاونت اول ریاست جمهوری، روسای کمیسیون های تخصصی مجلس و دستگاه های اجرایی تشکیل شده است و سال به سال درصد پیشرفت برنامه و شاخص هایی که پیش بینی شده را رصد می کنند و اینطور نمی گذارند که در سال آخر اعلام کنند که چقدر از برنامه هفتم محقق شده است.
وی افزود: دولت در برنامه ششم توسعه معتقد بود که اجرای برنامه، نظارت برنامه و نوشتن برنامه بر عهده دولت است و مجلس نباید ورود داشته باشد که این موضوع تصور غلطی بوده است، اما برنامه هفتم توسعه در قالب لایحه از سوی دولت به مجلس ارائه شده و دولتی ها نمی توانند برای اجرای آن بهانه جویی کنند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: برنامه هفتم توسعه به صورت شاخص دیده شده و این شاخص ها نیز کمک خواهند کرد که تحقق برنامه هفتم بررسی و مشخص شود که چند درصد از آن محقق شده است.
این نماینده مردم در مجلس بیان کرد: اکنون مجلس و دولت هم زمان فعالیت خود را شروع کرده اند و باید تلاش کنند تا برنامه هفتم توسعه محقق شود و معتقدم درصد تحقق برنامه هفتم نسبت به دیگر برنامه ها بیشتر خواهد بود، اما در شرایط پسا جنگ به دلیل فشار تحریم ها مقداری پیشبرد اهداف سخت تر خواهد شد ولی اگر دستگاه های اجرایی با جدیت ورود کنند پیشبرد مطلوبی را خواهیم داشت.